När vi tog över Agrikultur för en kväll

I lördags var det äntligen dags för vår efterlängtade pop-up med ett riktigt härligt och starkt tjejgäng. Vi hade planerat in kvällen redan i februari men pga sjukdom var vi tvungna att skjuta fram, så i lördags var dagen alltså äntligen här.  Kock-Lina, jag och vårt nya stjärnskott Dessan fick sällskap av TV-profilerna Siri Barje och Tea Malmegård (Dessertmästarna) för en oförglömlig kväll. De andra fyra töserna satte ihop en 10-rätters och jag fixade ihop ett dryckespaket som innehöll bland annat Billecart-Salmon Rosé, ett vin med en slaktargris på etiketten, punsch blandat med rabarber och så världens bästa kaffeservering: en variant av hot shot.

pop up Vedugnsrostade kaffebönor. dipp Snacks.

buljongVårbuljong.

sallad Siris trädgårdssallad.

vedugn

billecart rose

hot shot Hot shots!

personalmat Min efterservice-mat.

popup

Tjejerna introducerades självklart också för hur man avslutar en service på Agrikultur. Man tittar in ett av Sveriges bästa klipp från Mästerkocken. Varsågod, jag bjuder på det:

[embed]https://youtu.be/unJ1KFWCeB8[/embed]

Tack för dansen tjejer, det här hoppas jag att vi gör om!