Alkoholfri verkstad

Att alkoholfria alternativ är viktiga för mig vet nog många redan. I dag deltar jag i ett frukostseminarium och får prata om min passion för att skapa drickbart även för de som inte vill eller kan dricka vin eller annat alkoholhaltigt.  Med dessa ingredienser skapar jag en av mina signaturdrycker som jag hittade på under min tid på Frantzén. Jag hade nästan glömt bort den, men så var den en självklarhet att göra till provningen idag. Min alkoholfria punsch.

Alkoholfritt

Apropå alkoholfritt. Jag hittade en rolig flaska på bolaget häromdagen som jag var tvungen att köpa med mig hem och testa. Det känns ju extra roligt när det är för en god sak.

Alkoholfritt

God Dryck No 2 är ett mousserande alternativ för den som inte vill dricka med alkohol. Bland det bästa jag har testat. Viktigt för mig är att det inte blir sött och sliskigt. Här är det ändå hyfsat torrt och balanserat. 85 kr får man betala för en flaska, men det är den absolut värd när pengarna går till goda ändamål.

god dryck

Roliga ingredienser att spetsa till sina alkoholfria drycker med?

- Matcha te - Nypon - Honung - Jasmin - Kamomill - Arrak