Bröllopsdryck

Vi fortsätter att hålla tummarna för vår resa till Bali. Men fram tills dess bjuder jag på ett urplock utav drycken från vårt bröllop. Hur de serverades? Ur en skottkärra såklart. Är man hästtjej så är man. Jag har redan avslöjat att champagnen vi serverade var Billecart-Salmon Brut Reserve. Vi hade en 6-litare och resterande bara magnumflaskor. Jo, jag sa ju det att de smakar alltid bäst ur större format. Våra gäster fick mingla i solen nere på Asknäs stora brygga med champagne samt ost och chark medan vi var iväg och fotograferades. Jag vet att några gäster var oroliga att det inte skulle finnas bubbel kvar tills vi kom ner, 10 magnumflaskor hann de hälla i sig. När vi sedan anlände till bryggan plockades vårt triumfkort fram, den stora flaskan. Gästerna kunde andas ut, vi fick bubbel. I mängder!

Billecart Les Jamelles

(Foto: Alex Stålhandske och Cilla Enarsson.)

Under middagen, som var plockmat vilket var helt perfekt i sommarvärmen, serverades bland annat det friska härliga rosévinet från Les Jamelles. På bilden tillsammans med desserterna Créme Brûlée, citrontarte och rabarbermacaron. Les Jamelles finns på Systembolaget för 89 kr med artikelnummer 74131. Rekommenderas starkt när värmen hittar tillbaka till regniga Sverige. Eller varför inte njuta av en i regnet inlindad i en filt på altanen under markisen? Väldigt mysigt om jag får säga det själv.

Mingel

Ovan: Jag med min tärna och en av de bästa tjejerna i mitt liv Eira. (Foto: Richard Egenäs)

Mer från bröllopet kommer. Håll tillgodo. Tills dess, skål på er och njut av ledigheten!