Sommarlov!

Äntligen efterlängtad ledighet. Igår körde vi vår sista service för säsongen. Det har varit en lång säsong med mycket spännande saker som hänt. Ny köksmästare i form av Marcus Jernmark, inget nytt i Guide Michelin, 31:a plats i 50 best, vi vann Livets Goda topp 20 och i White Guide hände de inte så mycket roligt. Vi har slitit otroligt många arbetstimmar (troligtvis många fler än de flesta i Sverige) månad ut och månad in men lika glada är vi ändå. Vi har haft workshops varannan vecka med allt från vår VD som föreläst om ekonomi, sake med Akebono-Åke, Jan Andersson på besök från vår trädgård samt Mats Sundin som snackat ledarskap. Nu får vi sommarlov och har stängt i 4 veckor. Som kroppen har längtat efter detta grönbete. För mig blir semestern lite snopen och inte riktigt vad jag tänkt mig. Idag skulle jag och min nyblivna make flugit över till Bali för honyemoon och välbehövligt surf i 3 veckor. Men på grund av ett nedrans vulkanutbrott är flyget inställt i flera dagar. Så hur gör man det bästa utav situationen? Beger sig iväg på road trip genom vinområdena i Europa såklart. Nu packar vi upp surfbrädorna och fyller bilen med allt vi behöver istället och gör plats för allt vin som ska fylla upp kylen här hemma.

Har du tips på vad vi inte får missa på vår resa, någon producent vi kan besöka? Mysigt ställe att bo på, restaurang att besöka? Tipsa mig gärna om allt som kan tänkas!