Tretton...

...dagar kvar till troligtvis en av de största dagarna i mitt liv. Midsommarhelgen är avklarad och vilken lyckad sådan! Helt fantastiskt att man har så fina vänner i sitt liv som förgyller vardagen och helger som dessa. Jag har badat, ett midnattsdopp som är ett givet inslag under midsommaraftonen. Ätit en jordgubbstårta som kan vara mallen på hur en tårta ska smaka signerad Sofia och mig. Pangviner har druckits (se nedan) och så har jag fått lite hundmys som ger mig bra energi.

Tänk att det är tretton dagar kvar tills vi gifter oss. 5 juli 2015. Ja, tiden går verkligen fort när man har roligt. Dessa lediga dagar har ägnats åt småpyssel inför dagen. Jag tror att det mesta är på banan. Vi håller tummarna för vackert väder. Annars finns det ändå bara dåliga kläder. Vad som kommer spelas på bröllopet? Bland annat denna, men i en lite annorlunda form:

[embed]https://youtu.be/20PQBtyfNZY[/embed]