EAT4AIR

IMG_0034.JPGFoto: Niklas Nyman

“Det är synd om det barn som smakar salt när man kysser det på pannan för det är förhäxat och kommer snart att dö”. (- Medeltida beskrivning av cystisk fibros.)

Jag är så otroligt stolt, glad och förväntansfull när jag äntligen kan berätta om ett projekt jag har jobbat med en tid. Ibland har jag öppnat upp mig och delat med mig av min vardag. En del av vardagen är min mans sjukdom, CF eller cystisk fibros. För något år sedan skrev jag ett inlägg där jag berättade lite enkelt om vad sjukdomen handlar om. Du kan läsa inlägget i sin helhet här.

Jag har länge funderat över hur jag kan hjälpa till att skapa förändring. I somras föreslog jag för min man att vi kunde göra något event nästa sommar för att samla in pengar. Och förhoppningsvis fortsätter jag efter min första utmaning. För i december arrangerar jag EAT4AIR.

Tack vare mina fantastiska kockkollegor och vänner ska vi göra en middag tillägnat sjukdomen cystisk fibros. Vartenda litet öre som dras in kommer att gå till kampen mot sjukdomen.

Jag vill redan nu tacka Joel och Filip för att jag får låna Agrikultur för en kväll. Och tack till Lina, Desirée och Mattias för att ni ställer upp och lagar underbart god mat.

Läs pressmeddelandet i sin helhet här. <---eat4air-insta

Om du skulle vilja hjälpa till redan nu så är det ganska så enkelt att swisha en liten slant till RFCF. Swisha ditt stöd till kampen för ett bättre liv med CF och PCD till 123 351 31 32. Märk överföringen med Eat4Air :)