Vila i frid Matilda

MatildaMed sorg i hjärtat vill jag berätta att en av Sveriges bästa skidåkare idag gick bort. Matilda Rapaport, även hon uppväxt på Ekerö, klarade sig inte på sjukhuset efter att ha hamnat under en lavin i torsdags. Det var under en filminspelning i Chile om hon drogs med i en lavin. Hon skadade sig inte men var för länge under snön och fick syrebrist. På sjukhuset sattes hon i koma men somnade idag in meddelade svenska skidförbundet tidigare idag. Matilda blev 30 år gammal och gifte sig i våras med slalomåkaren Mattias Hargin. Hon har i flera år tävlat i Freeride World Tour som är en tävling i extremskidåkning där finalen varje år går i Verbier.

Ännu en legend i puderhimlen. Mina tankar är hos Matildas familj och vänner. Vila i frid Matilda.

https://youtu.be/0zrB1Opfavw