Skaka ihop en klassiker till EM

Okej, jag erkänner. EM är inget jag följer. Men, om jag skulle spendera tid i soffan framför män som jagar en liten boll så hade jag velat dricka en riktig klassiker till underhållningen. Lynchburg Lemonade började serveras redan 1980 och har fått sitt namn från staden där Jack Daniels destilleras: Lynchburg. För mig som föredrar syrliga drinkar är det här en storfavorit.

Ingredienser: 3 cl Jack Daniels 3 cl triple sec 3 cl citronjuice 1 cl sockerlag Sprite eller fruktsoda is

Fyll ett glas med is. Skaka Jack Daniels, triple sec, citronjuice och sockerlag i en shaker med is i. Sila ner i glaset. Toppa med Sprite eller fruktsoda och garnera med en citronskiva. Drick och njut. Skål!

Ps. Nu drar jag till Barcelona. Woop loop! Men först, lunch på Pontus in the air.