Fest på Furillen

Förra helgen var jag och Joel nere på Furillen för en 40-årsfest. Det kändes oerhört rogivande att komma ner en helg och få lite koll på läget innan vi kör ner hela flyttlasset för sommaren. 27 juni öppnar vi upp etablissemanget. Furillen Att äta frukost med den här utsikten skulle man kunna vänja sig vid. Och det är precis vad jag tänker göra. Att vänja sig vid att äta frukost blir dock lite av en utmaning för mig som varit utan frukost i princip hela livet. Dagens vikigaste måltid sägs det. Ja, någon gång ska väl jag växa upp också?

Furillen

Här är Joels smörgåsar som vi dukade fram till gästerna när de anlände. Vackra som tavlor.

Furillen

Snacks. Grillad gurka med en dressing på libbsticka samt grönsparris med en misodipp. Ibland önskar jag att jag kunde få vara gäst hos Joel & Filip istället så att jag kunde få njuta av alla godsaker.

Furillen

Kvällens viner, två producenter jag bara älskar. Chenin Blanc från Domaine Guibrteau i Loire och Garnacha från Comando G i Sierra de Gredos.

Från det ena till det andra. Nu ska jag bege mig ut till stallet för att agera hoppdomare på vår klubbtävling.