Våren och dess vackra färger

Äntligen börjar färgerna spraka och jag kan inreda med blomster.Agrikultur pryder vackra Ranunkels borden tillsammans med de klassiska Koholmen-lyktorna. Ranunkels och Anemoner kan vara de häftigaste blommorna jag vet. Man blir så fantastiskt glad av färgerna. Tänk att något så enkelt som blommor kan ge så mycket energi. Ranunkel Billecart-Salmon

En annan slags energi, riktig sådan, är ju mat. Asiatiskt är en favorit i mitt hem. Häromdagen när jag kom hem riktigt trött efter att ha ridit tre hästar slängde jag ihop en nudelwok med några enkla ingredienser. Shiitakesvamp, pak choi, edamamebönor, vitlök och en massa chili kombinerades med äggnudlar, pocherat ägg och sesamfrön. Och ett glas Billecart-Salmon Rosé. Jag var tvungen att inviga mitt nya efterlängtade superglas...

Tänk om våren gav mig energi att hitta tillbaka till träningen?