Ett bättre veckoslut

Vilken vecka det har varit, jag är slut i både kropp och knopp. Men trött på ett bra sätt efter många aktiviteter. Häng i stallet har blandats med vinprovningar, informationsträff på Skatteverket, roliga kvällar på Agrikultur, finalen utav Årets kock, födelsedagskalas, utlfyttningsfest, provning med Cedric Bouchard, glasprovning... Ja, jag skulle kunna fortsätta. Jag är fortfarande lite tagen efter att kock-Lina fick sin fantastiska utmärkelse Karins Franssons Mentorspris. Nedan ser ni oss i festblåsor från Filippa-K. Stort tack för att ni hjälpte mig att styla Lina när jag höll på med mitt hemlighetsmakeri.

Vimmel

Och så är den här. Allahjärtansdag. Enligt mig en alldeles för kommersiell dag. Men i år är den något speciell då det är första kärleksdagen som man och fru. Så jag införskaffade en tårta från Tea Malmegård som även gjorde vår bröllopstårta. Önskar er alla en trevlig kväll i kärlekens tecken. Nu ska vi klunka rosébubbel och vräka i oss utav den vackra tårtskapelsen.

Skål!