När tisdag blev veckans höjdpunkt

Efter en tung höst är det otroligt häftigt att få ha den där känslan: att längta efter tisdagen och starten på arbetsveckan. Tack vare en magisk arbetsplats med häftiga kollegor som förgyller vardagen vill jag bara hänga på jobbet. Det här med att vi faktiskt får har en riktig helg som vanliga arbetande människor är troligtvis en stor bidragande faktor till att det är roligt på en annan nivå. Det har gett mig ny energi som får mig att ha många drömmar och planer i huvudet. Jag ser fram emot våren och de små projekt jag skapar i mina fantasier.

Du har väl inte missat när jag snackade om bubbel med Jamie Sallmén? Det var definitivt något som gav mig en rejäl egoboost.

Helgen avslutades på bästa sätt. En man som heter Ove sågs tillsammans med kockeLina och en kär vän till. Har du inte sätt den? Se den genast ikväll! Jag var hungrig efter bion så vi körde drop-in på Surfers som jag länge har velat besöka vilket var ett riktigt bra beslut. Har du inte varit där? Gå dit snarast! De erbjuder mindre rätter för 88kr och rekommenderar att man delar på flera. Maten är kryddstark utav Sichuanpeppar som är magiskt gott. Hit kommer jag gå flertalet gånger igen. Skön avslappnad stämning som är perfekt för oss krogisar som vill slappna av efter veckan. Och för er som inte jobbar på krogen? Makalöst bra för er också givetvis. De har en rolig drinklista och en svalkande drink är perfekt till den heta smakrika maten.

Något som också hade funkat finfint till deras mat skulle kunna vara denna bärs från Kona Brewing Co från Hawaii. Jag är ingen öldrickare men den här diggar jag skarpt. Skön humlearom och friska citrustoner. Finns förresten i beställningssortimentet.

 

Kona

Läser du matbloggar? Då hoppas jag att du inte har missat supertjejen och min vän Siri Barje aka Olive Hummers blogg. Du kanske har sett henne i Nyhetsmorgon på TV4 någon gång. Grym tjej det här! Hon besökte Agrikultur för ett tag sedan.

Ett stort grattis också till alla vinnare utav Gulddraken igår. Omakase Köttslöjd är så ju värdiga vinnare! Boka genast ditt besök till denna gastronomiska charkupplevelse. High-five till Daniel Crespi som är en mästare på att skapa krogkoncept!

Jag önskar er alla en härlig vecka, trots det grå och trista vädret. Drick ett glas bubbel så blir dagen lite ljusare. Skål!