Januari avklarad med bravur

Wow, vilken otrolig start på året det har varit! Januari brukar ofta vara en ganska så deprimerande månad. Kontot är tomt, det är mörkt och trist ute samt att man är allmänt trött efter decembers högtider. Men jag är så nöjd med årets första 31 dagar. Jag har ägnat väldigt massa tid på hästryggen, min hjärna exploderar nästan utav alla idéer jag har i huvudet och Stockholms häftigaste krog öppnade upp sina dörrar. Självklart pratar jag om Agrikultur. Jag har även suttit i möte med några utav Sveriges coolaste tjejer: min kollega kocke-Lina, Siri Barje samt Tea Malmegård. Håll utkik här i bloggen efter vinterns coolaste händelse som du absolut inte vill missa. Vi träffades över en mysig frukost på Pascal vid Odenplan, som för övrigt kan vara en utav stans bästa platser för kompishäng.

Nu ser jag med spänning fram emot februari då jag blir ett år äldre (men troligtvis inte klokare), kommer satsa mer på min egna lilla firma Daniella Lundh Wine & Culture, få besöka Yasuragi och fortsätta med mitt experimenterande av kombucha.

Första dagen i februari kommer jag att spendera med redaktionen på Allt om Vin vilket känns superkul! Lite miljöombyte är aldrig fel för inspiration...

Håll i er, nu kommer februari och tar över!