Vinets dag firas med Vinets Värld

Ett utav vinterns roligaste uppdrag jag gjort är helt klart deltagandet i Vinets Värld. Lite utav min dröm är att prata om dryck i TV-rutan och få vin att vara roligt, gott och enkelt så det här blev ett bra smakprov på hur det skulle kunna kännas. Med fantastiska Jamie Sallmén som programledare gick det lekande lätt.

 Videon hittar du HÄR!

Länkar till där Vinets Värld visas i media:

Allt om Stockholm

Realtid

Livets Goda - Med en otroligt fin presentation: "I del 3 tar vi oss an mousserande viner och Jamie gästas av vår kollega Daniella Lundh Egenäs, en relativt nybliven sommelier med skyhöga krav på sig själv. Hon är aktiv bloggare, håller föreläsningar, vinprovningar med mera och har varit sommelier på den internationellt erkända restaurangen Frantzén i Gamla Stan i Stockholm."

Hur firar jag annars Vinets dag? Med världens bästa kollegor på en fantastisk arbetsplats! Och gör som väldigt få andra krogarbetare: tar helg efter kvällens arbetspass. Det skålar vi för med några glas bubbel ikväll någonstans i vimlet. På Babette kanske?