Smaker från Agrikultur/ Flavours from Agrikultur

Agrikultur är nu inne på sin tredje vecka som öppen restaurang. Så jag tänkte bjuda på en liten teaser om vad som kan serveras. Nej, bilden ovan är inget konstverk. Det är en bild på en fantastisk rätt utav krondill, pärlkorn, alger och fläsksida. Något läckert i glaset till detta är Côtes du Jura Rouge från Jean Bourdy. Ett elegant vin som är så gott att man bara vill svepa hela flaskan. Två veckor passerade blixtsnabbt inne på Agrikultur och Roslagsgatan 43 som fortfarande är en rolig och givande arbetsplats. Det har nästan gått lite för lätt i början. Känslan av att vi leker restaurang håller i sig och man väntar lite på att chefen ska komma hem från semestern. (Oroa er inte, Joel och Filip, jag vet att ni ser allt jag gör!) Nu hoppas vi på att våren flyter på smärtfritt med sköna gäster som fyller stolarna och sprider värme i lokalen tillsammans med den gamla vedugnen.

Hoppas vi ses snart på Agrikultur!

/

Agrikultur is now in its third week as an open restaurant. So I was thinking a little teaser of what can be served is in place. No, the picture above is no artwork. It is a picture of a stunning dish of dill, barley, algae and pork. Something delicious in the glass for this could be the Côtes du Jura Rouge from Jean Bourdy. An elegant wine that is so good that you want to down the whole bottle at once .

Two weeks passed with the speed of lightning at Agrikultur and Roslagsgatan 43 which is still a fun and exciting workplace. It has almost been too easy in the beginning. The feeling that we are playing restaurant continues and you are waiting for the boss to come home from vacation. (Don’t worry, Joel and Filip, I know you can see everything I do!) Now we hope for a great spring with nice guests that fills the chairs and distributes heat in the room along with the old wood-burning oven.

Hope to see you soon at Agrikultur!