Du kan kalla mig "Kombucha-sommelier"

Inte kan du väl ha missat att jag experimenterar med att göra egen Kombucha? Förra årets trenddryck måste helt klart vara denna hälsosamma dryck och självklart kände jag mig tvungen att försöka göra egen till Agrikultur. Experimentet med kombucha har nu fått flytta hemifrån och tillverkas helt och hållet inne på jobbet med lite bättre förutsättningar. Efter att ha haft några som smakat drycken och gett sitt godkännande är jag äntligen nöjd med resultatet och serverar just nu en Kombucha gjord på Oolongte smaksatt med blodapelsin. Härligt uppfriskande och supergott till maten! Kombucha är helt klart det perfekta alkoholfria alternativet till vuxna som inte vill ha något sött och sliskigt till maten. Såhär glad blir jag när folk gillar mitt experiment: Daniella Lundh Egenas

Ps. Glöm inte att klicka på den svarta lilla knappen "Bloglovin'" till höger för att följa min härliga blogg ;)