God mat för en god sak

Du kan omöjligt ha missat projektet GOD MAT FÖR EN GOD SAK vid det här laget. I morgon, måndag 14/9, kommer två foodtrucks hålla till runt Östermalmstorg (exakt adress meddelas i morgon) kl 11.30-13.30. Mat serveras för 150:- och intäkterna går helt oavkortat till UNHCR. Det går bra att förbeställa lunch, maila då doroteamalmegard@gmail.com, och de paketen kommer då gå bra att hämta upp mellan 11.00-11.30. Kan du inte vara på plats? Swisha då istället 150:- till 0704412667 så skänker vi ditt lunchpaket till en hemlös med en personlig hälsning från just dig. Hittills har vi dragit in 12000:- tack vare er som swishat och förbeställt lunch vilket är helt fantastiskt. MEN, vi kan så otroligt mycket mer, sprid vidare vänner!

Varmt välkomna, Din lunch gör skillnad!

Lina Ahlin, Tea Malmegård, Linn Söderström, Cecilia Kvist, Daniella Lundh Egenäs, Sally Voltaire, Isabella Morrone, Siri Barje, Ewa Dabrowski, Sofia Hortlund, Sara Aasum Hultberg och Tove Wedin.

Psst! Whiteguide skrev om oss här.