Dagens lunch!

Du har väl inte missat var du ska inhandla din lunch idag?! GOD MAT FÖR EN GOD SAK har mellan 11.30-13.30 två foodtrucks runt Östermalmstorg (exakt adress kommer strax). Mat serveras för 150:- och intäkterna går helt oavkortat till UNHCR. Kan du inte vara på plats? Swisha då istället 150:- till 0704412667 så skänker vi ditt lunchpaket till en hemlös med en personlig hälsning från just dig. Hittills har vi dragit in 20700:- tack vare er som swishat och förbeställt lunch vilket är helt fantastiskt. MEN, vi kan så otroligt mycket mer, sprid vidare vänner!

Varmt välkomna, Din lunch gör skillnad!

Lina Ahlin, Tea Malmegård, Linn Söderström, Cecilia Kvist, Daniella Lundh Egenäs, Sally Voltaire, Isabella Morrone, Siri Barje, Ewa Dabrowski, Sofia Hortlund, Sara Aasum Hultberg och Tove Wedin.

Ps. Whiteguide skrev om oss här .

Swish MenyInsta