God mat för en god sak!

Vi kan laga mat och vi vill dra vårt strå till stacken! Måndagen den 14/9 kommer vi köra lunch från en foodtruck i närheten av Östermalmstorg. Följ #godmatforengodsak för exakt location. Vi har öppet mellan 11.30-13.30. Det går bra att förbeställa din lunch, maila då till doroteamalmegard@gmail.com, och dessa paket kommer då gå bra att hämta upp mellan 11.00-11.30. Varmt välkomna! Din lunch gör skillnad!

Lina Ahlin, Tea Malmegård, Linn Söderström, Cecilia Kvist, Daniella Lundh Egenäs, Sally Voltaire, Isabella Morrone, Siri Barje, Ewa Dabrowski, Sofia Hortlund, Sara Aasum Hultberg och Tove Wedin.

Meny

Missar du vår välgörenhetsfoodtruck men vill hjälpa till ändå? Swischa 150:- till 0704412667 så ger vi din portion till en hemlös! Håll koll på #godmatforengodsak eller följ @godmatforengodsak på Instagram.