Fine Cocktails

Jag gjorde ett litet besök hos The Absolut Companys kontor  en dag för lunch med en fantastisk vän. Hon är produktutvecklare för en ganska så ny produkt som jag fick testa: färdigblandade cocktails som säljs i butiker i London och Paris. Just nu finns det två smaker ute i butik och det släpps två nya till årsskiftet som var riktigt smarriga. Är du inte en bartender så är detta ett riktigt bra alternativ att kunna bjuda på hemma vid middagar eller festligheter. Detta är definitivt en produkt jag vill se i minibarerna på hotellen, vinbarer som inte har möjlighet att stå och blanda cocktails eller till sommarkrogen som vill erbjuda en kvalitativ rolig produkt. Och Ja, de var supergoda. I och med att det är en färskvara så måste de ju hållas kylda. Tänk om Systembolaget hade kylar så att de kunde lagerföra produkter som dessa, vilken hit det skulle kunna vara! Fine cocktails Fine cocktails