Början på något nytt...

Så var man helt plötsligt Fru Egenäs. Eller ja, Lundh Egenäs om jag får be. Vi blev man och hustru i Ekerö Kyrka igår söndag den 5:e juli 2015 omringade utav släkt och vänner och festen ägde rum på vackra Asknäs Gård precis bredvid kyrkan. Den bästa dagen i mitt liv. Vi kunde inte ha valt en bättre plats. Måste erkänna att musten har gått ur mig lite och att jag faktiskt är helt slut nu när man äntligen kan slappna av efter all planering. Jag lovar att det kommer fler detaljer när det första lyckoruset har lagt sig litegrann. Just nu vill jag bara säga tusen tusen tack till alla som var med och gjorde denna dag till den bästa i vårt liv! Vilken otroligt fantastisk dag. Vi är så glada och tacksamma för alla fina människor vi har runtomkring oss. Och tack för alla gratulationer! Om hur kvällen slutade så vill jag här citera svärmors SMS vi fick i morse: God morgon. Tack för ett fantastiskt bröllop och fest. Inatt flög en flamingo hem med oss finns här för infångning. Ja, flamingon på bilden ovan alltså...

Bilden nedan visar även våra rätta personligheter alldeles utmärkt. Jag lycklig med en hunden Osten i famnen. Min man panikslagen då han lurats att tro att hunden var en present, men nöjd med champagne och solsken.

Osten

Ps. I min mans glas på bilden finner ni Champagne Billecart-Salmon Brut Reserve från en 6-liters Metusalem. Ja, det smakar alltid bäst från större flaskor!