Årets Servitör 2014

el9uwihrfvcbhqgcmfd8I morgon är det dags för tävlingen Årets Servitör som går av stapeln under Restauranggalan på Cirkus. Jag är en utav 6 semifinalister som tagit sig vidare efter att ha gjort ett teoretiskt prov på internet. Provet gjordes utav ca 50 personer runt om i landet.

2014 års finalister är: André Frick, Strandvägen 1, Stockholm Daniella Lundh, Restaurang Frantzén, Stockholm Gustav Carnsund, Thörnströms kök, Göteborg Jeanette Linder, Sturehof, Stockholm Mattias Nodwall, Upper House, Göteborg Oskar Ahlvin, Linnea Art, Göteborg

Jag gjorde det teoretiska provet bara för att testa mina kunskaper. Hade inte alls räknat med att bli en av 6 personer som ska tävla vidare mot varandra. Tid har inte funnits för att förbereda mig så jag kommer att göra precis som tidigare tävlingar: gå dit, få tävlingserfarenhet, lära mig något nytt och ha roligt!

Efter tävlingen är det dags för årets upplaga utav Restauranggalan som ska bli roligt att få vara med på. Branschens Oscar-gala. Typ.

Håll tummarna för att det är min dag i morgon!