Några snabba till...

Det finns en himlans massa bra folk i min bransch som både behöver lyftas fram lite extra eller bara få lite stjärnglans över sig. Jag tänkte kontinuerligt ställa frågor till några utav dessa personer. Och först ut är ingen mindre än min chef Fredrik Horn. horn Fredrik Horn är idag restaurangchef på Frantzén och sköter även vinbiten tillsammans med mig. Han har tidigare varit sommelier på Operakällaren samt PM & Vänner i Växjö. Vit eller röd Bourgogne? Röd.

Chile eller Sydafrika? - Chile.

Ett land du vill besöka? - Argentina.

Bästa restaurangbesök? - The French Laundry (Kalifornien).

En druvsort för resten av ditt liv? - Pinot Noir.

Rom eller Whiskey? - Rom.

Långlunch eller middag? -Långlunch.

Och slutligen, vem vill du helst äta middag med? - Marco Pierre White.

Stort tack Fredrik!