Överraskad av generositet

Och återigen har jag svårt att finna de rätta orden. Glädjetårarna var inte långt borta när jag idag fick ett samtal från Riksförbundet Cystisk Fibros. Någon har donerat 100.000kr till forskningen för Cystisk Fibros och bara angett "Daniella" som referens. cfffDet kan vara en annan Daniella. Men oavsett så gör det mig så otroligt glad och tacksam. I samband med detta passade jag på att titta in på min egen insamlingssida jag skapade för min välgörenhetsmiddag Eat4Air. Under middagen samlade jag in 43 000kr tack vare sponsorer och de gäster som deltog. 27 000kr sattes in direkt på riksförbundets forskningskonto men pengarna jag fick swishat och i kontanter satte jag in på min insamlingssida för evenemanget Skate4Air. Det fanns alltså ca 16 000kr på sidan. Fram tills den 24 januari. Då har tre fantastiska människor tillsammans bidragit med 9 000kr.CF.png

VI HAR SAMLAT IN 52 150 KR!!!

Text.jpgJag är mållös. Och så peppad att försöka samla in mer. Mitt mål med insamlingssidan är att komma upp i 30 000kr. Det saknas alltså 4 350kr.

Den 11 februari är det dags för Skate4AIR i Falun. Skate4AIR är ett motionslopp där man åker skridskor i kampen för ett friskare liv med CF och PCD. Vi vill hjälpa de drabbade genom att samla in pengar.

Tyvärr kan jag själv inte vara på plats för detta evenemang, men jag gör allt jag kan för att sprida ordet vidare och samla in pengar.

Den 11 februari råkar också vara min födelsedag. Jag kan inte tänka mig en finare födelsedagspresent än ett bidrag på min insamlingssida.

--->   MIN INSAMLINGSSIDA FÖR CYSTISK FIBROS HITTAR DU HÄR   <---