Vuxenkalas

Något av det roligaste som finns är att arrangera överraskningar för sina nära och kära. Igår var det Sofias tur att få sig en glad överraskning.  Att ha den perfekta lokalen som arbetsplats gör arrangerande så mycket lättare. Vi drog helt enkelt ihop ett vuxenkalas för födelsedagsbarnet. Allt som behövs är en vedugn, pizzadeg, vin och ett gäng glada vänner. Såhär såg en del av kvällen ut:img_4225img_4213IMG_4218.jpg Pizza och Chianti Classico i magnumflaskor = perfekt för vuxenkalaset. IMG_4231.JPG Hanna ska bli pizzabagare på heltid. IMG_4293.jpg En av kvällens godaste pizzor bestod av följande: Creme Fraiche i botten Mängder av färska champinjoner Färska tomater Mozzarella Kräm på kronärtskocka Och så in i vedugnen! Toppad med basilika efter gräddning.IMG_4263.jpg Näst bästa pizzan: Creme Fraiche i botten Fontina-ost Mozzarella Svartkål Chili Citron

Rena himmelriket... IMG_4269.jpg Kvällens tårta. IMG_4328.jpgOch kvällens, eller nej, årets bästa kombination: Flaggpunsch och siciliansk Trocadero. (Kom ihåg var du såg det först!)Det går nog lika bra med Champis eller vanlig Trocadero. Men denna Spuma Polarica är så god och perfekt läskande.  Vet inte om jag kan komma på någon bättre vuxendricka på kalas om jag ska vara ärlig.

Från Agrikultur vidare till våra grannar Babette. Och därefter fick jag mitt premiärbesök på nya vinbaren Folii på Erstagatan. Fantastiskt tillskott för Stockholmarna. Heja Jonas och Bea!

Tack för igår gänget! :)