Den eviga längtan

En kvinna och hennes bästa vänner. Det finns få saker som är finare än bestående vänskap. Jag har turen att ha dessa två i mitt liv, om än på långt avstånd. Två fantastiskt häftiga kvinnor som jag mött under olika skeden av livet. Jag är lyckligt lottad. True friends go long periods of time without speaking & never question their friendship.

Tina och Eira. Mina gudinnor, hjältinnor och "med er är allt möjligt". Den ena, en tyska bosatt i Schweiz. Den andra, en superkvinna som nyligen blev supermamma borta på andra sidan Atlanten i Kanada.

Som jag saknar er vareviga dag. Och gläds åt de få stunder vi får. Som ett dygn uppe i Verbier. Ett telefonsamtal från Ontario. Jag vet att ni för alltid kommer finnas vid min sida, precis som jag  vid er. 187.jpg210.jpg

Foton: Victoria Stillwell