Mat och dryck i all enkelhet

För mig som jobbar med gastronomi är semester att kunna njuta av mat och dryck i all enkelthet. Att sluta leta efter perfekta kombinationer och bara ta det som finns. Eller att strosa runt i paradiset på jorden som vi kallar mataffären strax utanför Nyon i Schweiz och bara sukta efter allt gott. Att där och då bestämma sig för vad man vill äta till lunch eller middag. Precis så skapar vi några av våra semestermåltider. Livet blir lite roligare när man kan köpa vinet i samma butik som man handlar maten också.IMG_2199.jpgSemesterdryck 1.0.IMG_2239.jpgAptitretare i form av foie grais.IMG_2257.jpg Buffelmozzarella till lunch...IMG_2261.jpg ...kombinerat med tomater från Genevé...IMG_2258.jpg ...avokado och grön gazpacho.IMG_2264.jpg När Tompa får välja vin i mataffären blir det en Beaujolais från Joseph Drouhin. Jag vill helst dricka lokala viner när jag är på semester. Men ibland måste jag släppa sargen och låta mannen välja... IMG_2267.jpg Att avsluta lunchen med en fantastisk regnbåge är helt ok!IMG_2268.jpg