Hemvändaren

I och med firande av bröllopsdagen i tisdags flög jag hem till Stockholm i två nätter. Förutom att umgås med mannen min passade vi på att checka av resten av familjen också. Bland annat bjöd vi ut oss till mamma Lundh för att inviga hennes grill. IMG_2070Grillbärs är viktigt. IMG_2074Klassiska grönsaksspett stod på menyn. Lillsyrran ville ha korv. Jag också. Då blev det till att grilla korv. IMG_2083 Hej familjen. IMG_2101 Lillasyster  snart 12 år stod för desserten. Frukt på spett och citronsorbet. IMG_2123 Såhär ser livet ut när man försöker spela kubb med en gymnast som har myror i brallan. IMG_2129 Såhär ser livet ut tillsammans med systrarna Lundh.

Budweiser är ju en riktig törstsläckare. Andra alternativ på grillbärs:

To Øl My Pils är maltig och humlig med inslag av passionsfrukt, grape och honung.

Mikkeller Peter, Pale and Mary är ett glutenfritt alternativ värd att testa även om man inte är allergiker.

En flaska att dela på i lite större format är Omnipollos Leon som är en ljus belgisk ale. En av mina favoriter.  

En jättegod lambic som apperitif eller till en inte alltför söt dessert - Mikkeller Spontancassis