När man missar Valborg

Valborg, en högtid jag inte har firat på flertalet år.  Som jag hade sett fram emot att få värma mina små tassar framför majbrasan i lördags. Jag ville så gärna stå uppe på Stora Essingens berg och se ut över vårt vackra Stockholm bredvid en värmande eld. Jag skulle ta vackra bilder att lägga upp här i bloggen. Ni vet, sådär vackra bilder så att man blir tårögd och önskar att man själv varit där.

Min underbara, fantastiska man satte stopp för mina planer. Istället bjöds vi ut på en mysig middag hos min svåger. Det pratades om att se elden i Ekebyhovsparken på Ekerö. - Ja tack gärna, tänkte jag. Men elden missades. Vi åt god mat och jag fick mysa med mina fina vovvar som jag är extramatte till. Jag är nöjd och glad ändå även om vi missade brasan...

Kim the Beagle

...men eftersom jag har världens bästa man så ordnade han en egen majbrasa åt mig, gasspisen:

valborg