Lina Ahlin är vinnaren av Karin Franssons Mentorspris 2016

I en veckas tid har jag gått och förberett för gårdagskvällen. Jag har varit hos Filippa K och lånat kläder, diskuterat med min chef om hur vi skulle få Lina att stanna kvar i Annexet efter seminariet hon deltog i samt jagat snygga skor till partyklänningen. Jag har ljugit för Lina om hur min födelsedags skulle spenderas. Och äntligen var dagen här. Som jag längtat att få gratta henne. Hon hade ju ingen som helst aning. Att hon inte ens anade något lurt när jag frågade om jag kunde få låna ett par skor utav henne trots att vi har olika stora fötter... Årets vinnare utav Karin Franssons Mentorspris 2016 är ingen mindre än min alldeles egna stjärna LINA AHLIN! Ingen är, förutom möjligtvis hennes föräldrar, stoltare än vad jag är just nu. Stort jädra grattis kära vän. Du är så otroligt värd detta pris! Jag kunde inte ha spenderat min födelsedag bättre än vid din sida som vinnare utav denna utmärkelse.

 

Foto: Årets kock