Första december och glögg

Så kom den, december månad. Åren går fortare och fortare. Tiden rusar iväg. Känns som att man knappt hinner med längre. Och ändå är jag bara 27 år... Hur ska detta gå? Jag har åtminstone hunnit testa årets glögg från Blossas som är smaksatt med Earl Grey, eller rättare sagt: bergamott. Ska jag vara helt ärlig så föredrar jag alkoholfri glögg. Den där riktigt saftigt söta varianten. Men den här gillade jag skarpt, trots att det är starkvinsglögg. Nästan åt det lite torra hållet med en hint utav te. Jag kan verkligen rekommendera den till kommande helgers glöggmingel. Och ja, jag älskar designen utav flaskan! Som en engelsk teservis. Mycket vackert.

En flaska glögg finns undanlagd åt mig ute på Äppelfabriken på Färingsö som jag ännu inte har hunnit hämta ut. Äppelglögg känns av någon anledning mycket fräschare. Blaxsta vingård gjorde för något år sedan en Mulled apple spice som var kalasgod. Har fortfarande en flaska liggande och hoppas på att den har hållt sig bra.

På bolaget är det en hel glöggdjungel för tillfället. Om du av någon anledning skulle känna dig lite vilsen så är mitt enda tips att testa äppelglögg. Jag älskar äppelglögg. Så, nu tänker jag sluta tjata om det. Trevlig 1:a december!

Ps. Testa äppelglögg!