Island oroar sig för... Beliebers!

Helt utanför något som handlar om dryck eller vin och troligtvis helt fel målgrupp. Ibland måste man glädjas åt det lilla i mörka tider. När resten av världen sörjer händelserna i Paris hörde jag på radion i lördags att Island, ni vet den där fantastiskt vackra men ganska isolerade ön, de är minsann oroliga för något helt annat. De är rädda för att en massa Beliebers ska komma och förstöra deras natur... Ja, du läste rätt. Justin Biebers senaste video till låten I'll show you släpptes i dagarna och hela videon är inspelad på Island.

[embed]https://youtu.be/PfGaX8G0f2E[/embed]

Han går runt i naturen, rullar runt i mossa och badar i en sjö uppe i glaciären. Nu ororar sig Þorbjörg Jónsdóttir för att flera av Justins fans, så kallade Beliebers, ska komma till ön och vandra runt på redan avstängda platser.

Iceland Magazine är också oroliga för att Beliebers kan bli skadade. Men, de tipsar också om hur du kan följa i Justins spår på Island...

Ja, jag fick mig åtminstone ett gott skratt i bilen när jag hörde detta på radion och var givetvis tvungen att forska vidare i ämnet.

Ps. Nej, jag tillhör inte skaran Beliebers. Ni behöver inte oroa er!