Ett spännande samarbete

Jag fick ett samtal. En måndagsförmiddag ringde telefonen. Ett oväntat samtal med en sådan tajming att man kan tro att det är i en dröm. Sådär så man inte riktigt tror att det är sant. Ja just så. Du vet. Bara några dagar tidigare satt jag ju själv och funderade på att slå numret och presentera mig. Det behövdes alltså inte. De hade redan hittat mig. Som ni vet älskar jag Schweiz och har spenderat en hel del tid i det lilla landet. Och det har tydligen spridit sig ända till Schweiziska ambassaden här i Stockholm. Jag blev tillfrågad om jag ville hänga med på en middag på Proviant som hade ett gästspel med den schweiziska kocken Benjamin Luzuy, upphovsmakaren till Gourmet Brothers i Genève. Klart jag inte kunde tacka nej. Jag har aldrig besökt Proviant tidigare. En trevlig kvarterskrog på Sturegatan. Benjamin bjöd på fantastiska smaker från mitt lilla paradisland. Och samtalet under middagen ledde till något väldigt spännande och förhoppningsvis ett gott samarbete. High five!

Schweiz

Vad Schweiz har att bjuda på? Bland annat detta...