Efterlängtad ledighet

Det börjar kännas ordentligt nu, att det varit en riktigt tung höst. Med många bollar i luften och en hetsig stämning. Jag erkänner; jag är helt slut.  Nytt jobb sedan i juni, en ombyggd restaurang sedan augusti vilket innebar känslan av ett nytt jobb igen efter sommarledigheten, tagit MC-kort, lyckats tappa 12 kg i vikt, deltagit i tre tävlingar, besök utav en mycket viktig guide. Ja, listan kan göras lång. Med andra ord; det har varit ett långt år.

Arbetsnarkoman som jag är till trots, jag har aldrig tidigare känt att jag är i så stort behov utav ledighet som just nu. Det har varit en fantastisk och lärorik höst. Men nu vill jag ha snö och skidåkning. Äntligen är tiden inne. På söndag åker vi till Alagna i Italien för att testa ett nytt berg. Jag vet, det känns som att jag sviker Verbier. Men även jag måste vidga mina vyer...

Två servicar kvar. Sedan drar jag. Två veckors ledighet. Hörs!

Alagna-skiing-place