Heja Livet och en massa vin!

IMG_8916.JPGDet finns en grupp på ett socialt media som hyllar livet och allt vad det har att erbjuda. En grupp kvinnor (nästan 30 000) i sina bästa år som peppar, pushar och gemensamt lyfter varandra till högre höjder. Kvinnor som inspirerar med livshistorier, delar med sig om jobbtips eller efterlyser någon att gå ut i skogen med och snacka om just livet. Dessa kvinnor vill jag inspireras av på riktigt. Så tillsammans med min vän Alex  arrangerar jag min första vinprovning för ett gäng ur gruppen i april. Intresset för provningen var så stort att den blev fullbokad på bara några minuter. Så otroligt häftigt.

Vi börjar med det festligaste temat av alla: mousserande viner. Vi testar igenom olika typer av mousserande viner med både Champagne och Cava. Enkelt och roligt. Perfekt som en AW!

Jag kan knappt bärga mig inför vår första provning för dessa kvinnor. Den första av förhoppningsvis många.