Street food

Eller i mitt fall skulle jag vilja kalla det för car foodIdag har varit en dag när jag har försökt komma ikapp med livet efter senaste tidens koncentration på välgörenhetsmiddagen som ägde rum i lördags. Igår kidnappade jag Kim the Beagle för att få lite extra ro i själen. Det finns inget som får mig att slappna av som att få hänga i stallet med både ponny och vovve.

Så idag har jag och Kim:

  • testat vin med en importör
  • levererat 30 st bag in box med äppelmust till jobbet
  • varit och hämtat ut mitt visum till Kina
  • ätit street food i bilen (säg inget till Tompa, han blir så arg när jag äter i bilen...)
  • varit i stallet och longerat två ponnysar
  • Kim har jagat Corné i ridhuset
  • gjort klart ekonomi inför besök hos revisorn i morgon
  • sett tillbaka på vad jag åt på 90-talet genom Historieätarna
  • myst i soffan

Det här med food trucks är inget jag har särskilt stor erfarenhet av eftersom det är väldigt sällan jag äter lunch på stan. Jag får ju mat på jobbet. Men idag när jag hämtade ut mitt visum vid Garnisonen kurrade det lite i magen och jag insåg att lunch kanske är ett bra påfund ändå...IMG_0043.jpgSå jag köpte mig en riktigt god sandwich.IMG_0045.jpg Och TROCADERO! Hur gott är det inte med Trocadero?!IMG_0046.jpg "Churrasco de Chile". (Riktigt god!)IMG_0047.jpgKim the Beagle var riktigt förtvivlad för att han inte fick smaka. Jag tror att han har skvallrat till Tompa att jag åt i bilen. Byracka!

Nej, nu ska jag beställa lite vin till jobbet. Och leta reda på lite info om Peking inför helgens resa.