Dan före dan

IMG_0034.JPGFoto: Niklas Nyman

Eld och lågor. Är det inte lugnande med en brasa? Jag behöver nog sätta mig framför en brasa i timmar efter den här helgen är över. Dan före dan. Det är precis så det känns idag. Lite som lugnet före stormen. Fast inombords är det 'hela havet stormar' för tillfället.

I morgon är det äntligen dags för EAT4AIR som jag har kämpat med senaset veckorna. Legat vaken om nätterna och tänkt igenom varenda detalj. Gjort allt som står i min makt för att försöka sprida auktionen som just nu pågår på min Instagram av den magiskt vackra såpbubblan i glas som Jennie Olofsson har skapat unikt till mig för att auktionera ut. Budet är uppe i 5000kr. Hela natten har jag oroligt legat och funderat. Tänk om jag inte får ett högre bud?  Ja, tänk om. Då är det så - skulle kock-Lina säga till mig om hon hörde mina tankar. Ja, då är det så. Då har jag gjort vad jag kan för denna gång.

Jag vill redan nu tacka de personer som hjälpt till att sprida både auktionen och information om middagen. Till min vän och bloggkollega Siri som skrev om det i sin blogg igår. Fina Desirée Jaks som lagade mat i Nyhetsmorgon i morse och nämnde vår middag. Till Filip som skrev ett inlägg som rörde mig till tårar på sin Instagram. Tack till Allt om Vin som uppmärksammade EAT4AIr. Tack till sponsorerna som gjort detta möjligt.

Ett allra största TACK till Lina Ahlin, Desirée Jaks och Mattias Bosta som i morgon ställer upp på sin lediga dag och lagar maten. Tack. Tack för att ni stöttar mitt projekt. Tack för att ni är ni. 

Efter att morgondagen är avklarad behöver jag nog checka in på spa, typ resten av året. Nu ska jag in till jobbet. Jag ska ge mig själv minst 5 minuter åt att bara titta in i elden i vedugnen...

Trevlig fredag!