#TBT till en vinfestival i España

Jag har bestämt mig för att det absolut bästa sättet att lära mer om vin är att gästa en vinfestival. Det måste utan tvekan vara den ultimata metoden. Du lär känna vinmakarna i en avslappnad miljö, du får testa på kulturen i byn och du får dansa till svängig musik. Idag kör vi en #TBT (throwback Thursday för dig som inte har koll på hashtags på Instagram) till en söndag och måndag tidigare i maj när jag fick hänga i San Martín och göra just allt det ovan nämnda. En bild säger mer än tusen ord. Men en video säger ännu mer än så. Varsågod, jag ger dig MFC Chicken och lite bilder från mina upplevelser. Director's cut. Såhär såg förresten lördagskvällen i Madrid ut.

Har hört ryktas om att det är vinfestival i Priorat 31 oktober. Datumet ringas in i kalendern genast!

[embed]https://youtu.be/mapyftJkSkQ[/embed]

Vill du hellre läsa om Fiesta de la Floracíon så finner du en vacker text just här.

PS. Kan någon snälla ta hit MFC Chicken till Sverige för en eller flera spelningar?! Det svänger, katten...