Vecka 9? Just ja, sportlov...

Tänk att man helt missar det här med lovveckor som vuxen utan barn. Jag blev varse om det i stallet när jag förra veckan fick reda på att hopplektionen på torsdag ställs in på kvällen denna vecka. Ungdomarna har ju sportlov! Men jag då? Inte tusan vill jag ställa in träningen bara för att ungarna är på skidsemester, full av avund som jag är. Nåja. Medan ni andra gottar er i pudret och dricker öl i solen så letar jag fram allt jag har skrivit om vinter, bara för att längta tillbaka och minnas goda stunder... Rätt dryck på Afterskin spred sig faktiskt ända till en utav mina favorittidningar Åka Skidor där jag intervjuades om vad du bör dricka på afterskin. Ta gärna en titt, det var kul och en otrolig ära att få snacka dryck med en tidning jag läst och beundrat sedan barnsben.

Om du befinner dig i Schweiz nu på sportlovet får du absolut inte missa mina favoritdrycker! Och oavsett var du än befinner dig kanske denna värmande drink som Alexander Mannerfors ligger bakom kan smaka mumsfilibabba på afterskin.

Behöver du underhållning tipsar jag om Vinets värld eller min egen lilla serie Glasguiden. Självklart sitter jag också inne på lite filmtips!

Igår släpptes också trailern för årets upplaga utav Livets Goda topp 20. Vi väntar med spänning på att den här otroligt snygga och välgjorda guiden släpps.

[embed]https://youtu.be/vM3SeFqBa-o[/embed]

Foto ovan: Martin Lundmark, Alagna.

PS. Glöm inte att Champagne är gott till allt! Nästan...