En värmande dryck

Äntligen kom vintern. Få är nog lika lyckliga som jag. Min abstinens efter att få stå på skidor är enorm vilket stillades litegrann med ett par svängar i Flottsbro tidigt i söndag morse. En utav mina absoluta favoritdrycker såhär när snön lyser upp våra mörka eftermiddagar är varm choklad. Jag kan dricka litervis. Allra bäst kunde jag dricka dem när jag jobbade på Pub Mont Fort i Verbier där gjorde jag min varma choklad i ölglas. Självklart toppad med grädde för bästa effekt. En pint choklad någon? Vill man ha lite värmande styrka i sin choklad kan den spetsat till på många sätt. Rom är en given favorit. Men bartendern Alexander Mannerfors tipsar om något annat smarrigt: Branca Menta.

Alex värmande choklad: 5 cl Branca Menta Varm choklad Grädde Pepparkaksmulor

Häll upp den varma chokladen i ett glas tillsammans med 5 cl Branca Menta. Toppa med grädde och lite pepparkakssmulor och vips så har du en härligt värmande dryck!

 

 

Ps. Till helgen tipsar jag om bästa dryckerna på afterskin. Klicka på den lilla svarta knappen Bloglovin' här till höger så missar du inga utav mina tips.