Headlights

Full fart framåt. Ingen vila och ingen ro. Idag höll jag min första föreläsning för ett gäng från Gripsholms Värdshus som läser WSET level 3. Jag har fått äran att föreläsa om Nordamerika, visa dekantering, mat & dryck samt gå igenom inför examen. Allt detta tack vare min mentor Åsa W Karlsson. Vilken hjältinna hon är som hela tiden pushar och tar mig till nya nivåer. Inte trodde jag för två år sedan när jag satt i skolbänken och lyssnade på henne att jag idag skulle få föreläsa tillsammans med henne. Eleverna fick blint testa sig igenom 19 olika viner idag med bra resultat. Spännande att själv testa viner emot varandra på detta sätt, det sker ju inte dagligen direkt. Efter Mariefred körde jag raka vägen ut till Lillsved på Värmdö och genomförde ett stenhårt pass med en PT-student. Nu är kroppen som spagetti.

Det finns få saker som rensar tankarna så mycket som att köra bil. Jag älskar att köra bil, ju längre desto bättre. Att köra från Värmdö inåt stan och se solnedgången samtidigt som man har skön musik i bilen är en riktigt härlig känsla. Just låten nedan passade tillfället som hand i handske. Nu väntar sängen. Herrejösses vad skönt det ska bli att sova...

[embed]https://youtu.be/vAEwLvxHVVk[/embed]