Team Frantzén

Det är en häftig känsla det här med att vara en del av ett team utav världsklass. Under service är vi tio personer plus praktikanter i köket som guidar gästerna genom sin spektakulära matupplevelse. Dagligen får jag höra att det här är det bästa jag någonsin har ätit. Vi har haft gäster som gråtit utav lycka, de som inte slutar prata om hur fantastiskt det är och även de som blir helt stumma och inte behöver säga något. Det är en fantastisk känsla att vara en del utav ett team som ger gästerna en en oförglömlig resa.

Det är en häftig känsla att vara en del utav ett team där vi konstant pushar varandra till att utvecklas och bli bättre. Det är lätt att glömma bort att vi faktiskt består av ett gäng proffs och att alla i gänget har slitit hårt för att vara där vi är. Både i köket och matsalen är det många års erfarenhet med bland annat en medlem från juniorkocklandslaget, Årets kock, Årets rising star, SM i sommellerie, praktik på trestjärnig i Kalifornien, flera år på Operakällaren och så vidare...

Med så mycket tid som vi spenderar tillsammans på endast 50 kvadratmeter vore det lätt att gå varandra på nerverna titt som tätt och det går inte att sticka under stolen med att det är en grabbig miljö under dagtid. Ändå är det längesedan jag jobbade med ett team där alla bryr sig så mycket om varandra. Med detta i ryggsäcken känns det väldigt roligt att i morgon äntra White Guide-galan tillsammans med ett utav Sveriges absolut bästa restaurangteam. Lina ska få ta emot sitt pris för "Årets rising star" och Frantzén är nominerade i tre kategorier: årets bästa restaurang, årets serviceupplevelse samt årets kaffeupplevelse. Vi förtjänar definitivt både bästa restaurang och serviceupplevelse men även om vi går hem tomhänta så är jag otroligt stolt över att få arbeta tillsammans med gänget jag gör.

För det är en väldigt häftig känsla det här med att vara en del av ett team utav världsklass.

frantzen