En bättre hippa

Min vän Texas ska gifta sig. Det är så coolt. Och alldeles perfekt, för då kunde jag få vara med och arrangera en möhippa. Som jag har längtat efter att få fixa en dag bara för henne.  

Det viktigaste för mig var att ordna en dag där Alex fick stå helt i centrum, umgås med sina vänner och absolut inte bli bortgjord. Jag gillar inte alls det här när man ska skämma ut personen. Den blivande bruden ska hyllas, uppvaktas, skämmas bort. Inte behöva springa runt och sälja pussar på stan. Nej, usch.

 

Jag tänker ju givetvis inte avslöja hur hela dagen såg ut, men två aktiviteter vi gjorde som jag varmt kan rekommendera var att få leka vinmakare ute hos Högberga Vinfabrik på Lidingö, samt bastu och bad ute på Bosön.

 

I augusti får jag gå på bröllop. Tjoho!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tack till Lively Wines och Aesop för att ni hjälpte mig att fixa en grym dag.